Moja priča

Martin Dalmas rođen je u Francuskoj 1978. godine, kao sin francuskog oca i hrvatske majke. Martin je kao dijete često putovao između Francuske i Hrvatske, što mu je pomoglo da stvori jaku vezu s oba jezika i obje kulture.

Godine 1995. upisao je prestižnu školu za umjetnost École Nationale Supérieure d’Arts à la Villa Arson u Nici u Francuskoj, gdje se posvetio proučavanju umjetnosti. Tijekom studija, Martin je razvio svoj jedinstveni stil crtanja, a njegovi su umjetnički radovi bili višestruko nagrađivani.

Nakon što je diplomirao, Martin se posvetio umjetničkom stvaranju i počeo je izlagati svoje radove u brojnim galerijama u Francuskoj i ostatku Europe. Godine 2015. odlučio se posvetiti izradi personaliziranih karikatura i portreta koje je prodavao putem vlastite web stranice Martin.hr.

S vremenom, Martin.hr postala je jedna od vodećih online trgovina karikaturama i portretima u Hrvatskoj. Martin je uvijek bio strastven prema umjetnosti i ponosan na svoje hrvatsko porijeklo, što se odražava u svakom njegovom djelu.

Moje jamstvo tebi. Svaka karikatura ili portret izrađeni su s puno ljubavi i pažnje. Naša misija je učiniti svakog kupca zadovoljnim.

Zašto je nastala stranica Martin.hr? 

Martin Dalmas uvijek je bio zainteresiran za umjetnost, ali nije odmah pronašao svoj jedinstveni stil. Tijekom svojih studija u École Nationale Supérieure d’Arts à la Villa Arson, Martin je bio izložen brojnim umjetničkim stilovima i tehnikama, što mu je omogućilo da istražuje i formira vlastiti.

Martin je otkrio da se najbolje izražava crtanjem, a kasnije se usredotočio na karikature i portrete. Počeo je eksperimentirati s različitim tehnikama crtanja i bojenja, sve dok nije pronašao kombinaciju koja je najbolje izražavala njegovu viziju.

Nakon mnogo vježbanja i razvijanja svog stila, uspio je stvoriti jedinstveni izraz koji se odražava u svakom njegovom djelu. Martinove karikature i portreti uvijek imaju notu njegovog osobnog stila, ali su ujedno prepoznatljivi po svom kvalitetnom izgledu i preciznosti u izradi.

Martin je uvijek bio posvećen tome da njegova djela budu autentična i prepoznatljiva, što se odražava u tome da svaki klijent koji naruči karikaturu ili portret na Martin.hr dobiva jednako kvalitetan i prepoznatljiv proizvod. Njegova uspješna metoda crtanja i bojenja temeljena je na godinama iskustva i razvijanju vlastitog stila, što svakom klijentu daje garanciju da će dobiti ono što očekuje.

Pokažite ljubav na drukčiji način. Naručite karikaturu ili portret.

Martin Dalmas može nacrtati samo nekoliko karikatura ili portreta dnevno, stoga ne čekajte – naručite odmah! Rezervirajte svoj poklon na vrijeme.

Rezervirajte