Pretpregled vaše narudžbe

Pogledaj narudžbu

Za brzu i efikasnu obradu vaše narudžbe, molimo vas da nam svoj odgovor na narudžbu pošaljete putem odgovora na pitanja u ovom obrascu. Na taj način ćemo vaš odgovor dobiti najbrže.

Potvrda narudžbe i dostava

Ako potvrdite ovu narudžbu, bit će pripremljena i otpremljena što je prije moguće::

  1. USLUGA STANDARDNE IZRADE & DOSTAVE: Ukoliko ste odabrali standardnu ​​dostavu, finalni proizvod na slikarskom platnu dostavit ćemo na Vašu odabranu adresu u roku od 5-8 radnih dana. Ako vam ovo ne odgovara, odmah nas kontaktirajte i naručite brzu izradu.

     

  2. USLUGA EXPRESS IZRADA & DOSTAVA: Ukoliko ste odabrali brzu (ekspresnu) izradu i dostavu, gotov proizvod na slikarskom platnu isporučujemo Vam sljedeći radni dan ili najkasnije u roku od 3 radna dana. U svakom slučaju, ne brinite, uzimamo u obzir dogovor/datum koji ste naveli prilikom narudžbe, tako da će proizvod biti isporučen u skladu s tim.

Besplatne korekcije

Kao dio besplatnog prvog ispravka, dopuštamo vam da učinite sljedeće, promijenite boju, uklonite elemente, premjestite elemente, ispravite sličnost, povećajte ili smanjite elemente i ispravite naše pogreške na temelju vaših prethodnih uputa.

Vrijeme izrade korekcije

Vrijeme za ispravak je 1-2 dana. Ako dodate nove upute, to će zahtijevati dodatno vrijeme izvršenja, što može produljiti procijenjeno vrijeme isporuke.

Dodatne upute – uz nadoplatu

Sve dodatne upute koje nisu navedene prije početka izrade sada podliježu dodatnoj naplati. Cjenik je dostupan klikom ovdje.